Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Közel 20-ig meg sem állt a Napoli!

A Serie A-ban, vagyis az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Napoli csapat is elkezdte a felkészülést az új szezonra. Ennek első lépcsőfokán a nápolyi együttes az Anaunia ellen játszott, s utóbbi játékosainak ajándék lehetett ez a mérkőzés, hiszen már a kezdő sípszó előtt lehetett tudni, hogy a Napoli fölényes győzelmével érhet véget a találkozó.

IMG_20170712_205545Mertens 5 gólig jutott a felkészülési meccsen! (forrás: twitter.com/sscnapoli)

Legfrissebb hivatalos átigazolási hír a Napoli kapcsán a link alatt!

Már az első percben megszerezte a vezetést a Napoli – Insigne kezdte meg a gólgyártást, az 1990-ben alapított US Bassa Anaunia elleni felkészülés során. A 22. percben jött a második Napoli-gól, majd még fél órán belül megszületett a 3-0-s eredményes is – sorrendben ekkor Milik, valamint Allan talált be. Milik még a szünetig lőtt kettőt, Insigne is betalált újra, és Maksimovic is betalált. A szünetre így 7-0-s nápolyi előnnyel mehettek a csapatok.

A Serie A-élcsapat még jobban átgázolt ellenfelén a második félidőben, melyben 10-et lőtt a nápolyi gárda! Mertens ennek felét egymaga szerezte(!), rajt kívül pedig Giaccherini nem állt le egynél, ő kettőig jutott, valamint betalált még Rog, Maggio, és Pavoletti is egy-egy alkalommal. A vége durva kiütés lett, pedig már a 79. percben elzárta a gólcsapot a Napoli, de így is a Bassa Anaunia játékosainak örök élmény maradhat, hogy milyen nagyszerű, élvonalbeli játékosokkal játszhattak!

A Napoli első nyári felkészülési meccse tehát tükörsimán alakult, mi pedig a továbbiakban is beszámolunk az európai elitbe tartozó klubok új szezon előtti találkozóiról.

Felkészülési mérkőzés
Napoli – Bassa Anaunia • 17-0 (10-0)
Gólszerzők: Insigne (1., 31.), Milik (22., 34., 45.), Allan (23.), Maksimovic (44.), Mertens (48., 50., 53., 68., 79.), Giaccherini (49., 72.), Rog (51.), Maggio (63.), Pavoletti (69.), ill. –

Nagy Dávid