Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 12.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Chelsea: A Sky Sports információi szerint a 2016/2017-es Premier League kiírás bajnokcsapata is szívesen a soraiban tudná Pierre-Emerick Aubameyangot. A részletekről itt ovlashatnak.

Atletico Madrid: Az eddig átigazolási szezon egyik legérdekesebb átigazolását jelentette be a madridi együttese, ugyanis Vitolo tegnap még szerződését hosszabbított a Sevilla együttesével, ma már pedig már a Atleticóval irt alá. A transzfer részletei itt olvashatók.

Manchester United: tovább folytatja a keret megerősítését Jose Mourinho a vörös ördögök menedzsere. A Guardian értesülése szerint a vörös ördögök 50 millió fontot fizetnének a Tottenham együttesének Eric Dier játékjogáért.

PSG: 34 esztendős Dani Alves a Manchester City helyett a francia élvonalban szereplő PSG együtteséhez szerződött, pedig sokáig űgy tűn Guardiola együtteséhez igazol. Részletek itt találhatóak.

Juventus: A torinói együttes a Bayern München játékosával erősít nevezetesen Douglas Costával aki 2018. június 30-ig kölcsönbe igazol a Juventushoz, amely majd végleg is megvásárolhatja. Részletek itt.

Mairseille: Újabb játékost igazolt a francia élvonalban szereplő Olympique Mairseille együttese, miután megszerezték 5 millió euró ellenében a Sevilla francia védőjét  Adi Ramit.

Crystal Palace: A bajnok Chelsea játékosa Ruben Loftus-Cheek egy évre kölcsönben a Palace együttesénél folytatja jelentette be, a londoni klub hivatalos honlapján.

Burnley: ligán belül erősített a Burnley együttese miután a Swansea játékosát Jack Cork-ot 8 millió euróért igazolták le és négyéves szerződést kötött a Burnley együttesével.

Chelsea: A Sky Sports információi szerint a londoni kékek holland középpályása Marco van Ginkel a PSV Eindhoven együttesében folytathatja pályafutását.