Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal szélsőjével erősítene az Everton! – sajtóhír

A londoni “ágyúsok” szélsőjével erősítene a liverpooli együttes. A Daily Mirror információi szerint a Ronald Koeman által irányított Everton szeretné leigazolni az Arsene Wenger vezette Arsenal kötelékébe tartozó Theo Walcottot…

Theo-Walcott

A brit napilap úgy értesült, hogy az Everton 30 millió fontot sem sajnálna az Arsenal szélső támadójáért cserébe. A liverpooli “kékek” eddig ugyebár jó pár érkezőt bejelenthettek a nyári transzfer időszak folyamán. A Ronald Koeman által irányított együttes ezidáig leigazolta Davy Klaassen-t (Ajax), Michael Keane-t (Burnley), Wayne Rooney-t (Manchester United), Sandro Ramirez-t (Málaga), Jordan Pickfordot (Sunderland) és Henry Onyekuru-t (KAS Eupen).

Theo Walcott esetleges távozása egyébként már régóta téma az Arsenal háza táján. Az előző szezon folyamán összességében remek teljesítményt nyújtott, ám ennek ellenére a kiírás végéhez közeledve többször is a kispadról figyelhette társai. Minden frontot egybe véve 37 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 19 alkalommal volt eredményes. Walcott egyébként jól muzsikált a rangadókon, hiszen a Manchester City hálóját oda-vissza bevette, mellette gólt még a Chelsea-nek és a Liverpoolnak is.