Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Mega-ajánlat Párizsba Verrattiért? – Sajtóhír

Az olasz calciomercato.com szerint az FC Barcelona már-már visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot készül tenni a Paris Saint-Germainnek Marco Verrattiért.

(Kép: sport.es)

Továbbra is élénken él a Marco Verratti – Barcelona vonal! A 24 esztendős olasz kiválóság megszerzése valóban prioritásnak tűnik a Camp Nouban, különösen annak fényében, ha beigazolódna a Calciomercato nevű olasz internetes szakportál jóslata!

A legújabb hírek szerint ugyanis a Barca 65 millió euró mellé Ivan Rakiticset is felajánlaná a PSG-nek, csakhogy megszerezhesse a középpályást! Hogy mennyi valóságalapja van mindennek, azt nehéz megmondani, de az olaszok szerint egy ilyen kaliberű ajánlat már gondolkodóba ejtené a párizsi klubelnököt, Nasser Al-Khelaifit, ráadásul az említett Rakiticsről is nagyon jó véleménnyel van korábbi sevillai edzője, a PSG-t irányító Unay Emery.

Halkan jegyeznénk meg, hogy amennyiben a 65 millió euróhoz hozzávesszük a horvát válogatott középpályásának a transfermarkt.de által 45 millió euróra becsült értékét, akkor bizony már egy 100 millió euró feletti összegről beszélhetünk, amire azért kevesen szoktak nemet mondani (…)