Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: A kalapácsosok megvennék a MU korábbi gólvadászát! – Sajtóhír

Angliai sajtóértesülések szerint a West Ham United nagyon is konkrét érdeklődést mutat a Bayer Leverkusen mexikói csatáráért, Javier ‘Chicharito’ Hernádnezért.

(Kép: marca.com)

A Bayer Leverkusenben az első számú csatár pozícióját nagyon is élvező, eddig 76 tétmérkőzésen 39 gólt és 9 gólpasszt jegyző Javier Hernández a West Ham United célkeresztjébe került. A Sky Sports beszámolói szerint a londoniak készek lennének kifizetni a Leverkusen által megszabott 15 millió eurós kivásárlási árat, ráadásul biztosítanák a játékos 160 ezer fontos heti fizetési igényét is.

Az angol bajnokságot jól ismerő, 2010 és 2014 között a Manchester Untiedben futballozó ‘Chicharito’ kapcsán az angolok állítólag már jelezték is konkrét vételi szándékukat a “gyógyszergyáriaknak”. A Sky Sports megemlíti azonban, hogy Leverkusenben vélhetően nem szívesen válnának meg a csapat egyik kulcsemberétől.
Ugyanakkor WHU-nál előnyt kovácsolhat abból, hogy Chicharito jelenlegi szerződése 2018 nyarán lejár, így a Bayernél jelentősebb összegért még a nyáron tudnának túladni a 29 esztendős játékoson.