Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monaco megfenyegette az Mbappe után érdeklődő klubokat

Újabb fordulat a nyári “Mbappe-sagában.” Az AS Monaco csapata hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy feljelenti azokat a “nagy klubokat” a FIFA-nál, akik nem a hivatalos úton akarnak kapcsolatba lépni játékosukkal. 

nintchdbpict0003213616575

Forrás: thesun.co.uk

Több top klub is bejelentkezett már a nyáron a 19 éves francia csatártehetségért, akiket most hivatalosan is figyelmeztetett a Monaco. A legtöbb a hír a Real Madridról, a PSG-ről, az Arsenalról, a Manchester Cityről és a Chelsea-ről szóltak,  de bármelyikük is érdeklődne, a Monaco nem fogja megkönnyíteni a dolgukat.

“Az AS Monaco sajnálattal veszi tudomásul, hogy európai “nagy” klubok továbbra is kapcsolatban állnak Kylian Mbappéval a klub engedélye nélkül.” – áll a klub közleményében. “Szeretnénk emlékezteti ezeket a klubokat, hogy az ilyen ténykedések ellentétesek a francia labdarúgó-szövetség szabályzatának 221-es cikkelyével, illetve a FIFA játékosok igazolásáról és helyzetéről szóló szabályzatának 18.3-as cikkelyével. Hogy véget vessünk ennek az elfogadhatatlan helyzetnek, az AS Monaco fontolóra veszi, hogy megkéri a  francia labdarúgó-szövetséget, illetve a a FIFA-t, hogy fegyelmi eljárást indítson az ügyben a szóban forgó klubok ellen.”

A Monaco viszont nem hozta nyilvánosságra egy klub nevét sem konkrétan, így csak találgathatni tudunk, hogy pontosan kikre gondolnak “nagy” európai klubok alatt.