Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligában folytatja a PSV kiválósága! – HIVATALOS

A Bundesligában folytatja profi pályafutását a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven fiatal szélső hátvédje, nevezetesen Jetro Willems

maxresdefault (1)

A Niko Kovac által irányított Eintracht Frankfurt szerződtette Jetro Willems-t a PSV Eindhoventől, aki négy esztendőre szóló kontraktust írt alá a német együttessel – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. A Frankfurt egyébként nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díj értékét, mely a transfermarkt szerint 5 millió euró. 

Jetro Willems rendkívül fiatalon, mindössze 17 esztendősen a PSV Eindhoven oszlopos tagja lett. Egy évvel később bemutatkozhatott a holland labdarúgó-válogatottban, a 2012-es Európa-bajnokságon pedig alapembere volt a nemzeti csapatnak. Később elérte egy komolyabb sérülés, melynek köszönhetően nem tudott ott lenni a 2014-es Világbajnokságon. No, de a PSV Eindhoven színeiben minden frontot egybe véve 192 mérkőzésen léphetett pályára, 12 alkalommal volt eredményes illetve 34 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár