Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Nem lassít az Everton a piacon!

A Sky Sports beszámolói szerint az Everton 45 millió fontra is hajlandó feltornázni korábbi ajánlatát, csak hogy megszerezhesse Gylfi Sigurdssont a Swansea együttesétől.

(Kép: skysports.com)

Újra szárnyra kaptak Gylfi Sigurdsson és az Everton házasságáról szóló híresztelések. A brit média szerint a “liverpooli kékek” készek feltornázni korábbi ajánlatukat, és 45 millió fontot is áldozni a Swansea alapemberére. Ez az összeg a Sky Sports szerint már közeledni látszik a walesi klub által remélt 50 millió fonthoz.

Az izlandi középpályás klubváltására egyébként is talán most mutatkozik a legnagyobb esély, hiszen például ahogy a Sky Sports is fogalmaz, Sigurdsson jelenleg “nem a Swansea-ra koncentrál maximálisan”, ezért el sem utazott a csapattal az Egyesül Államokban tartandó 10 napos felkészülésre.

A 27 esztendős, korábban a Tottenham vagy Hoffenheim együtteseiben is megforduló futballista a már most is közel 100 millió font felett áldozó Everton nyolcadik nyári igazolása lenne Wayne Rooney, Jordan Pickford, Michael Keane, Davy Klaassen, Henry Onyekuru, Sandro Ramirez és Cuco Martina után.