Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho már meg is egyezett a Barcelonával – sajtóhír

Tegnap robbant a hír, miszerint a Barcelona Londonban találkozott a Liverpool vezetőségével, hogy megtárgyalják a brazil, Philippe Coutinho leigazolását. Spanyol sajtóhírek szerint pedig már meg is történt a megegyezés…

597830a02ee40f71cf000004

Forrás: 90min.com

Úgy tűnik, hogy Philippe Coutinho hamarosan a Barcelona játékosa lehet. A katalán RAC1 rádiócsatorna ma már tényként közölte, hogy a brazil támadó mindenben megegyezett a Barcelonával, így már csak a két klubnak kell megbeszélnie a részleteket. Ez viszont nem lesz annyira egyszerű, hiszen a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp nem akarja elengedni a játékost. A hírek szerint Coutinho 80 millió euróért érkezhet, ami viszont nagyon jól jönne a Liverpoolnak, mert ebből meg tudnák erősíteni a saját csapatukat.

Coutinho leigazolása lehet a kulcs Neymar megtartására is, hiszen a Barcelona brazil támadója már többször hangot adott annak, hogy nagyon szeretné honfitársát, és gyerekkori barátját a katalán klub színeiben látni.

A brazil játékos 2013-ban igazolt a Liverpoolba az Interből 13 millió euró ellenében. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 36 tétmérkőzésen lépett pályára, ahol 14 gólt és 9 gólpasszt jegyzett, úgy hogy a télen több mint egy hónapot kihagyott sérülés miatt. A spanyol bajnokság sem lenne ismeretlen a számára, hiszen az Inter 2012-ben kölcsönadta az Espanyol csapatának egy fél szezonra.