Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: Nyilvánosan tagadták, hogy Mbappe bárkivel megegyezett volna

Az AS Monaco alelnöke, Vadim Vasilyev egy sajtótájékóztatón tagadta az összes pletykát, ami Mbappe körül kialakult, sőt azt is elmondta, hogy szerződést fognak vele hosszabbítani. 

kylian-mbappe

Forrás: channelnews.com

Vadim Vasilyev, a Monaco alelnöke egy mai sajtótájékoztatón beszélt az Mbappe eligazolásáról szóló pletykákról. Tegnap a spanyol Marca hozta le a hírt, hogy a 18 éves csatár mindenben megegyezett a Real Madriddal, sőt ma már Pep Guardiola is képbe került a Manchester Cityvel, akik állítólag a Real által felajánlott 180 millió euróra is rálicitálnának. Rajtuk kívül a PSG-ről is több hír jelent meg, hogy szeretnék megvásárolni a támadót. Vasilyev most ezeket a híreket tagadta nyilvánosan.

“Jelenleg is Mbappe szerződéshosszabbításáról tárgyalunk, amit remélem hamarosan lezárunk. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy egy klubbal sem egyeztünk meg, annak ellenére, hogy folyamatosan kapjuk az ajánlatokat azért a játékosért, aki jelenleg a jövő legnagyobb reménysége.”

A Monaco néhány nappal ezelőtt hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, és az Mbappe után érdeklődő klubokkal, hogy ha őket megkerülve próbálnak egyezséget elérni a fiatal csatárral, akkor feljelentik őket a hivatalos szerveknél.