Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Az Inter is legyőzte a Chelsea-t – videóval

A Bajnokok Nemzetközi tornájában találkozott egymással a Chelsea és az Inter a felkészülési programjuk keretein belül. A londoni klub nem a legjobb meccsét játszotta, főleg a védelmük, amit ki is használtak az olaszok.

FBL-SIN-ASIA-CHELSEA-INTERMILAN

Forrás: Sky Sports

Már az első félidőben gondok voltak a Chelsea védelmével, és már a 4. percben egy hatalmasat kellett védenie Courtois-nak. A továbbiakban egy kicsit feléledt a Chelsea is, a 29. percben például egy szabadrúgás után kétszer is veszélyesek tudtak lenni a kapura. Már úgy tűnt, hogy az első félidő gól nélkül zárul, amikor a hosszabbításban Azpilicueta szabálytalankodott a tizenhatoson belül és tizenegyest ítélt az olaszoknak a játékvezető. Jovetic harcolta ki, és ő is állt a labda mögé, amit be is lőtt a hálóba.

A második félidő elején, már rögtön a 46. percben ismét gólt szerzett az Inter kihasználva a Chelsea gyenge védekezését, ám a találatot végül les miatt érvénytelenítették. Aztán az 50. percben a Chelsea-nek lehetett esélye az egyenlítésre, ám Batshuayi a kapu mellé lőtte az ígéretes helyzetet. 3 perccel később megint az Inter támadhatott, majd miután lefutották az angolok védelmét Perisic könnyedén lőtt jobbról a hálóba Courtois mellett. A 61. percben ismét mintha máshol jártak volna a Chelsea védői, amikor Perisic mehetett egyedül a kapu felé, majd lepasszolta Joao Mariónak a labdát, ám az ő lövését most védte a belga kapus. A szépítés azonban összejött a londoni csapatnak, egy nem hétköznapi öngóllal. Kondogbia rúgta hátra a labdát az irányt sem figyelve, ami végül a saját hálójukban kötött ki.  Az egyenlítés A viszont már nem sikerült a Chelsea-nek.


Chelsea – Inter: 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Kondogbia (74. – öngól) ill. Jovetic (45+3. – büntetőből), Perisic (53.)
Sárga: – ill. –
Kiállítás: – ill. –