Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Még mindig hátvédet igazolna Guardiola!

Benjamin Mendy, Kyle Walker vagy Danilo megszerzése után azt gondolnánk a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elégedett csapata hátsó alakzatával (…)

(Kép: skysports.com)

A nyári átigazolási időszakban szokás szerint nagy a jövés-menés a Manchester City háza táján. Az aktuális átigazolási ablakban Pep Guardiola már jóformán hátvédsora nagy részét lecserélte, azonban a spanyol szakember hangot adott annak, hogy még mindig örömmel látna új játékost a védelembe. “Először is leszögezném, hogy elégedett vagyok Vincent Kompanyval, John Stones-szal, és Nicolas Otamendivel, ugyanakkor, ha a piacon elérhető közelségbe kerül egy középhátvéd, megpróbáljuk majd leigazolni! Tisztában vagyok azzal, hogy a nyáron már így is nagyon sok pénzt költöttünk, de ezek szükséges kiadások voltak, hiszen nem maradt sok játékosunk!” – Vélekedett Guardiola csapata Tottenham elleni, utolsó amerikai felkészülési találkozója előtt (vasárnap 0:00, Tv.: Digi Sport 1).

“Elégedett vagyok a mostani kerettel is, sőt az elmúlt idényben is maximálisan elégedett voltam a játékosaimmal, akiknek egy rossz szavuk nem volt a szezon során. A piacon pedig, igazából ugyan azt csináljuk, mint a többi csapat, hiszen ha lehetőségünk van erősíteni, megpróbálunk élni vele! Ha nem sikerül, akkor sem leszek csalódott, hiszen az átigazolási piac elképesztően drága lett!” – Összegzett Guardiola, aki még ha őszintén sokallja is a játékosok árait, azért csak elköltött már több mint 200 millió fontot a nyáron, hiszen a fentebb említett trió mellett érkezett még a brazil kapus Ederson, a portugál középpályás Bernardo Silva, valamint 10 millió fontért a Vasco da Gama együttesétől a szintén brazil, 19 esztendős Douglas Luiz.