Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicesterből igazolna a Chelsea

A Chelsea csapata a Leicester City-ből erősítené meg középpályáját a Sky Sports információi szerint. Az előző szezonban haloványan játszott az egész csapattal együtt, de így is felkeltette a kékek figyelmét.

drinkiDrinwater jól lát a pályán (Fotó: yahoo.com)

A nyáron már leigazolták a Monaco csapatától Tiemoué Bakayokot, de Antonio Conte szeretné tovább erősíteni a középpályát. Erre mindenképpen jó megoldást jelenthet Danny Drinkwater. Azonban nehéz lesz megszerezni a 27 éves középpályást, mert tavaly négy évvel hosszabbította meg szerződését a farkasokkal. Az előző szezonban már érkezett egy Leicester játékos a Stamford Bridge-re, N’Golo Kanté személyében. A francia középpályás hamar belopta magát a szurkolók szívébe kitűnő teljesítménye miatt.

Drinkwater 2015-ben hívta fel magára a figyelmet, mikor nagy meglepetésre megnyerte a Premier League-et a Leicesterrel. Háromszor ölthette magára a címeres mezt, emellett összesen 87-szer lépett pályára az angol bajnokságban. Kétszeres Premier League győztes, hiszen 2009-ben a Manchester United játékosaként is nyerni tudott. Értéke a transfermarkt szerint 9 millió euró.

Mihók Richárd