Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar helyére jöhet a Monaco tehetsége?

A Barcelona is beszállt a Monaco sztárjáért folytatott harcba. Neymar távozása óta a katalán csapat kétségbeesetten keresi méltó utódját. 

lemar

Vajon melyik klubot választja a francia tehetség? (Fotó: thesun.co.uk)

Mióta a katalán csapat eladta Neymart sorra tűnnek fel a potenciális esélyesek a posztjára. Rengeteg sztár került képbe a brazil pótlására. Elég lenne csak Dybalát vagy Dembelét említeni, de még rajtuk kívül Di Maria és Griezmann neve is felmerült. Most egy új névvel gazdagodott a jelöltek sora, hiszen Thomas Lemar is felkerült a Barcelona listájára — számolta be erről a L’Equipe. A 21 éves francia balszélső iránt már az Arsenal is érdeklődött. Az Ágyúsok három ajánlatot is tettek érte, de a Monaco tetszését egyik sem nyerte el. A Liverpool és a Manchester City is szeretné soraiban tudni az ötszörös francia válogatott labdarúgót.

Lemar neve (a legtöbb Monaco játékossal együtt) a tavalyi elképesztő idény után került a köztudatba. Az előző szezonban, mindent beleszámítva, 55 meccsen lépett pályára, melyeken 14 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott. Szerződése 2020-ig szól a Monacoval, kivásárlási ára 24 millió euró a transfermarkt szerint.

Mihók Richárd