Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rossz hír a Barcának és a Real-nak, megsérült Mbappé

Mint arrólt a tegnapi nap folyamán beszámoltunk megkezdődött a francia Ligue 1 új idénye. A nyitófordulóban a bajnoki címvédő AS Monaco hazai pályán fogadta a Toulouse együttesét.

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-TOULOUSE

A címvédő hercegsébeliek, ha nehezen is de legyőzték 3-2-re a Toulouse együttesét, pedig kétszer is hátrányban voltak hazai közönség előtt. A találkozó 70. percében Amian Adou belépője után a Monaco fiatal csillaga Kylian Mbappé megsérült és nem tudta folytatni a játékot a 75. percben a helyére Saint-Maximin érkezett. A hírek szerint a hercegsébeliek 18 éves tehetsége térdsérülést szenvedett, de pontosabbat az első vizsgálatok után kaphattunk, hogy mennyit is kell kihagynia a Monaco tehetségének.

A Barcelona és a Real Madrid által 120 millióért is csábított támadó, igy nem biztos hogy a nyári átigazolási szezonban klubot vált ha hosszabb kihagyás vár rá. Pedig a Barcának minnél hamarabb valakit találnia kell a PSG-be távozó Neymar helyére. Mbappé a előző szezonban minden sorozatot tekintve 26 gólt szerzett és francia bajnoki címet ünnepelhetett a hercegségbeliekkel.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: metro.co.uk