Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Ha távozni akar, nem fogom tudni visszatartani!”

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte az angol Szuper-kupa (Community Shield) találkozó előtt többek között arról is beszélt, hogy egyáltalán nem szeretné, ha bármelyik sztárjátékosa távozna. Az olasz szakember szerint ugyanakkor a végső szót nem ő mondja ki az ilyen esetekben!

antonio-conte-chelsea-boss-training-ground-looking-thoughtful_3764204(Kép: skysports.com)

A nemzetközi sportsajtóban Neymar barcelonai távozását követően máris felmerült, hogy a katalánok a Chelsea klasszisával, Eden Hazarddal pótolhatják a brazilt. Természetesen a londoniak menedzseréhez, Antonio Contéhoz is eljutottak ezek a híresztelések.

“Eden Hazard egy toppjátékos. Őszintén remélem, hogy velünk marad, hiszen a szezon rajtja előtt különben sem szeretnénk már játékosoktól megválni. A végső szó azonban nem az enyém. Mint az edzője, nem tudok mást tenni, mint elmondani a véleményemet. Tisztában kell lenni azzal, hogy a végső döntést mindig a klub hozza meg, nem pedig a menedzser!” – Fejtette ki őszinte véleményét belga játékosa kapcsán Conte az Arsenal elleni Community Shield előtt tartott sajtótájékoztatóján. A 48 esztendős szakember azt is hozzátette még, hogy bármennyire is szomorú tény, de amennyiben Hazard valóban távozni szeretne, ő egyedül nem fogja tudni visszatartani a belga szélsőt.

Az Arsenal – Chelsea angol Szuper-kupa találkozót 15:00-tól a Sport 1 élőben közvetíti!