Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a városi rivális vinné Oxlade-Chamberlaint! – sajtóhír

Csapatot válhat a londoni “ágyúsok” angol válogatott szélső támadója. A Daily Mail információi szerint az Arsene Wenger által irányított Arsenal kötelékébe tartozó Alex Oxlade-Chamberlaint az Antonio Conte vezette Chelsea szeretné szerződtetni…

oxlade-chamberlain

A brit napilap úgy értesült, hogy a bajnoki címvédő Chelsea 25 millió fontos ajánlatot tett Alex Oxlade-Chamberlain játékjogáért cserébe. Az Antonio Conte vezette együttes már jó ideje érdeklődik a válogatott szélső iránt, ám az Arsenal kezdetben visszautasította a Chelsea érdeklődését. Ugyebár nem Oxlade-Chamberlain lenne az első olyan játékos, aki adott esetben mindkét csapatban megfordulhatna. Korábban olyan kiváló futballisták erősítették a Chelsea-t és az Arsenal-t is karrierjük során, mint William Gallas, Ashley Cole vagy éppen Nicolas Anelka. A jelenben szintén megemlíthetünk két ilyen labdarúgót Petr Cech és Cesc Fabregas személyében egyaránt. 

Alex Oxlade-Chamberlain 2011 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe. A még mindig csak 23 esztendős szélső egyik szezonban sem tudott a londoni “ágyúsok” meghatározó tagjává válni komolyabb sérülései miatt. Tehetségéhez azonban nem fér kétség, s még mindig elég fiatal ahhoz, hogy megmutassa, mire is képes. Az Arsenal színeiben ezidáig 195 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 32 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár