Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: elveszítette kulcsemberét a Vidi ellenfele

Szaporodnak a kedvező körülmények, ami a Videoton Európa-liga rájátszás-meccsét illeti. A Partizan Beogradot előbb az UEFA büntette zárt kapus összecsapással, majd megsérült az együttes kulcsembere.

kosovic629

Rájár a rúd a Partizan Beogradra a Videoton elleni összecsapás előtt. Az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtotta a szerbeket a BL-selejtező alatt a Budocnost, illetve az Olympiakos ellen tapasztalt szurkolói kihágások miatt. Most pedig a hétközi fordulóban megsérült Nebojsa Kosovic, aki korábban megfordult az Újpestnél is. Mély nyomott nem hagyott a lila-fehérek híveiben, mindazonáltal két jó ismerőssel találkozhatott volna a pályán, hiszen a magyar csapatnál együtt játszott Loic Negóval és Suljic Asmirral.

Kosovic az eddigi tétmérkőzéseket rendre játszott a fekete-fehéreknél (négy Bajnokok Ligája-selejtező, négy bajnoki). A legutóbbin, a Voždovac ellen azonban le kellett cserélni, miután egy becsúszást követően a gyepen maradt. Alighanem térdszalag-sérülést szenvedett a középpályás. A belgrádiak vasárnap a Vojvodina vendégei lesznek, és főhet Miroslav Djukic feje, kivel pótolja a kieső Kosovicsot.

Ugyanakkor a Videoton sincs éppen irigylésre méltó helyzetben: Varga József eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára az első találkozón. Kovács István a hét elején még biztosan nem edzhet együtt a többiekkel, míg Vinícius legkorábban október elején lehet bevethető.

Gavalovits Sándor