Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha valaki az NB III-ban a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak?”

Bódog Tamás igazi profi. Első naptól kezdve, hogy Diósgyőrben munkába állt, látható rajta a tudatosság, s bármivel kapcsolatban kérdezték nem kertelt. Nem állt neki soha mellébeszélni, hanem kerek-perc megmondta az igazat, még, ha néha egy – egy játékosának ez fájhatott is. A mai napon Bacsa Patrikról kérdezték a meccs felvezető sajtótájékoztatón, s ő elmondta, nem érzi a játékossal kapcsolatban azt, hogy játszatni kellene. Tavasszal az NB II-ben is kiegészítő játékos volt, ha ott nem tudott bizonyítani, akkor felesleges magyarázkodnia. Bacsának az edzéseken kellene “megdögölnie”, hogy bekerüljön a csapatba.

dvtk.eu

dvtk.eu

Az amigeleken.hu teljes egészében lehozta a délutáni sajtótájékoztatón, de mi most a legérdekesebb válaszát írjuk meg, hiszen azért talán még a kérdező sem számított ennyire nyílt válaszra.

– Nem szívesen foglalkozom játékosokkal név szerint. Volt rá példa, de tudom, hogy nem szerencsés. Hallom azért azokat a hangokat, hogy Bacsa Patrik így, Bacsa Patrik úgy. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy edzésen bizonyítson, odakerüljön, és egy meghatározó szerepet játsszon a csapatban. Bacsa Patrik az előző bajnokságban nem volt itt a csapatnál, NB II-ben volt, ahol semmilyen szerepet nem játszott, kiegészítő ember volt. Valószínűleg nem véletlenül. Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki NB II-ben nem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is, hogy bebizonyítsa, hogy a tavalyi év egy kisiklott év volt, és örüljön neki, hogy megkapta a lehetőséget arra, hogy egy NB I-es csapattal edzhet. Oláh Bálint esetében ugyanígy volt, nála azt mondom, hogy ez megtörtént, Patrik esetében nem. Ha valaki visszamegy az NB III-as csapatba játszani, és ott heteken át azt hallom az edzőktől, hogy a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak? Rakjam be? Vannak még előtte bőven. Ott van Makrai, Ugrai, Ternován, és ha olyan teljesítményt nyújt az edzéseken, akkor ott van ő is a következő sorban.”

Endrődi Dávid