Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„A Chelsea-nek vásárolnia kell”

Bár emberhátrányban is majdnem sikerült a csoda, végül a Chelsea együttese nem volt képes tegnap felállni háromgólos hátrányból. A Burnley a szünetre már 3-0-s előnnyel küldte a londoniakat, ám a kettős emberhátrány ellenére a Conte-gárda a hajrára kettőt tudott faragni a különbségen.

 chelseaburnley001

Természetesen a Premier League címvédője számára így is kellemetlen a nyitófordulóbeli, hazai pályán elszenvedett vereség. A Chelsea gyaníthatóan a hétvége negatív meglepetésének volt ezzel tevékeny részese.

A „Kékek” kritikusai szerint a bajnok együttes a korábbi évekhez képest meglehetősen gyengén erősített, igaz, az érkező játékosok komoly potenciált hozhatnak a csapatba. Kiváltképp Alvaro Morata, aki a tegnapi vereség alkalmával góllal és gólpasszal vétette észre magát.

A már jó ideje tévés szakértőként dolgozó Paul Merson szerint a távozó Terry-Matic duó komoly űrt hagyott maga után, és Diego Costa közelgő lelépése a jó irányt képviseli:
„A következő néhány hétben hatalmas lesz a nyomás a Chelsea-n. Mivel a Premier League ennyire erős, nem engedhetnek meg maguknak még olyat, mint a Burnley ellen otthon. Vásárolniuk kell, és nem kell tiszteletlenül bánniuk a padozó fiatalokkal, de ha meg akarják nyerni a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját, akkor még többet kell tenniük.” – nyilatkozta a Skysports-nak az Arsenal legendája.

A Chelsea zakó összefoglalója ITT olvasható!

Balogh József