Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Keita Baldé a Premier League-ben?

Oldalunk már korábban beszámolt arról, hogy a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szeretné leigazolni a Lazio tehetséges támadóját, nevezetesen Keita Baldé-t. A legfrissebb hírek szerint a fővárosi klub szenegáli csillagát a Tottenham Hotspur is szívesen a soraiban tudná…

SS Lazio v Cagliari Calcio - Serie A

Az S.S. Lazio elnöke, Claudio Lotito 35 millió eurót szeretne Keita Baldé játékjogáért cserébe, akinek jövőre lejár a szerződés. A 22 esztendős támadó állítólag rendkívül közel volt ahhoz, hogy az Inter színeiben folytassa karrierjét, ám a hírek szerint a szenegáli tehetség a Serie A berkein belül elsődlegesen a Juventusra vár. A “zebrák” részéről azonban eddig nem futott be megfelelő ajánlat, míg a Tottenham állítólag hajlandó lenne megadni érte a kért összeget.

Keita Baldé az előző szezonban remek teljesítményt nyújtott, így egyáltalán nem csoda, hogy a Juventus és a Tottenham Hotspur figyelmét is felhívta magára. A bajnokságban összesen 31 találkozón jutott szóhoz, melyek során 16 alkalommal volt eredményes.  

Németh Boldizsár