Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Különleges mezben lép pályára a csapat a Betis ellen!

Az FC Barcelonánál a csapat vasárnap esti (20:15, Tv.: Sport 1) Real Betis elleni hazai bajnokiján természetesen a barcelonai és a cambrils-i merénylek áldozatairól is megemlékeznek majd.

Lionel Messi 10-es mezének hátulja így fest majd a Betis ellen (Kép: as.com)

A katalán sztárcsapat játékosai a Spanyol Labdarúgó Szövetség és a La Liga külön beleegyezésével a tragikus barcelonai és cambrils-i merényletek áldozataira emlékezve, egyedi mezben lépnek pályára a Camp Nouban a szezon első bajnokiján.

A mezeken a játékosok neve helyett hátul a ‘Barcelona’ felirat lesz látható. Mindemellett a liga külön engedélyével a mezek elején a #WeAreALLBarcelona (“Mi együtt vagyunk Barcelona!”) üzenet is helyet kap.

“Nagyon hálásak vagyunk a spanyol szövetségnek és a ligának, amiért megadta ezt a külön engedélyt a számunkra. Az FC Barcelona családja ily módon szeretne megemlékezni a tragédia  áldozatairól, és szeretnénk kifejezni együttérzésünket és részvétünket az áldozatok hozzátartozóinak, barátainak, és minden barcelonai lakosnak, valamint városunk vendégeinknek! Az FC Barcelona minden játékosa a klub különböző szakosztályainál, valamint az utánpótlásban egyaránt fekete karszalagot is visel majd a hétvégén!” – Olvasható mindez a Barca hivatalos közleményében.

Természetesen Spanyolországban a hétvégi bajnoki találkozókat egy perces gyászszünetet is megelőzi majd.