Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé 72 órán belül klubot vált! – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint 72 órán belül eldől Kylian Mbappé sorsa és az AS Monaco a következő három napban bejelenti Kylian Mbappé távozását.

kylian-mbappe

A Sky Sports  megbízható forrásokra hivatkozva számolt be róla vasárnap, hogy  a Monaco és a PSG mindenben megegyezett egymással és Kylian Mbappé átigazolását 72 órán bejelentik a felek. A hírek szerint a fiatal francia támadó 150 és 200 millió euró körüli összegért válthat klubot. A nemzetközi sajtóban gyakorlatilag naponta jelennek meg hírek a fiatal támadó klubváltásáról, de most úgy tűnnik végleg pont kerülthet az ügy végére.

A 18 esztendős támadó 2015. decemberében mutatkozott be a Monaco felnőtt csapatában és két szezonja során 58 mérkőzésen lépett pályára. Első monacói szezonjában még csak egy gólt szerzett, de a tavalyi bajnoki évad meghozta a fiatal tehetség számára az áttörést és 26 gólt szerzett a szezon során. A 2016/17-es szezonban összesen 46 mérkőzésen lépett pályára ami 2037 játékpercet jelentett, ezalatt 26 gólt és 8 gólpasszt jegyzett a 18 esztendős francia tehetség.

2017. március 16-án Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Luxemburg elleni világbajnoki selejtezőre, valamint a Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre, amelyben Mbappé is szerepelt.  Március 25-én Dimitri Payet cseréjeként a 78. percben debütált Luxemburg ellen. Ezzel ő lett a második legfiatalabb játékos a válogatott történelmében, aki pályára lépett.

Mbappé szerződése eredetileg 2019-ig érvényes a hercegségbeli együtteshez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 35 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép: skysports.com