Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Neymarral könnyű a játék, még a labdát is visszaadja!”

Talán még a várakozásokat is felülmúlóan gyorsan otthonára és jó formájára lelt Neymar a Paris Saint-Germain csapatában. A francia együttestől szinte mindenki csak pozitívan nyilatkozik a brazil támadóról. Így tett ma a fiatal középpályás, Adrien Rabiot is.

neymarrabiot001

Itt még egymás ellen küzdött Neymar és Rabiot

A nyár drámája volt a brazil Neymar klubváltása, amelynek keretében 222 millió euró cserélt gazdát a futballpiacon. Azóta lekezdődött az új idény, és Lionel Messi korábbi szárnysegédje máris magához ragadta a karmesteri pálcát, és igazi vezéregyénisége lett a párizsiaknak. Három pályára lépését követően Neymar már 3-3 gólnál és gólpassznál jár a Ligue 1-ben.

A 22 esztendős Rabiot a Telefootnak nyilatkozott az ex-Barca kedvencről:
„Neymar sokkal érettebb, mint egy 25 éves. Jól integrálódott, jó a humora és közvetlen másokkal. Nagyon könnyű vele játszani, és amikor passzolunk neki, akkor hamarosan vissza is adja a labdát. Az öltöző pezsegni kezdett, amikor megtudtuk, hogy aláír a PSG-hez. Vonzza a labdát, könnyű megtalálni. Nagyon sok célunk van a PSG-vel. Dani és Neymar érkezésével pedig megerősödtünk a Bajnokok Ligájára is.” – büszkélkedett új társaival a francia válogatott labdarúgó.

A Paris Saint-Germain négy fordulót követően hibátlan mérleggel vezeti a francia bajnokság táblázatát, igaz a Monaco pontszámban még beérheti őket, lévén a bajnok ma este lesz érdekelt a Marseille elleni rangadón.

Balogh József