Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gulácsiéktól igazolt középpályást a Liverpool! – HIVATALOS

A nyár folyamán az átigazolási piac egyik fő témája Naby Keita Liverpoolba igazolása volt, azonban a lipcsei együttes szinte mindvégig ellenált a Liverpool rohamainak, a végén azonban mégis beadta a derekát Gulácsi együttese.

21125737_967611800061337_194476100661691636_o

A mai nap folyamán robbant, a bomba miszerint Naby Keita orvosira érkezik a Liverpool együtteséhez és 48 millió fontért a Liverpool játékosa lesz. Sajtóhírek szerint ugyanis a Barcelona ma délben hivatalos 75 milliós ajánlatot tett Naby Keitáért és engedélyt kértek rá, hogy tárgyalhassanak a játékossal. Ám legnagyobb elkèpedésükre a lipcseiek közölték velük, hogy ezt az ajánlatot nem áll modjukban elbírálni, ugyanis a játékos épp orvosin van Liverpoolban, ahol szerődésre is sor kerül mert a két klub már megegyzett mindenben. A délután folyamán pedig megtörtént a hivatalos bejelentés is és Keita 48 millió fontért hivatalosan is a vörösök játékosa lett, ahol a nyolcas mezszámot választotta. A Guinea-i középpályás jövő nyáron csatlakozik a vörösök keretéhez és ötéves szerződést köt új klubjával. Naby Keita a vörösök történetének legdrágább igazolása lesz ezzel.

A lipcsei gárda színeiben az előző szezon folyamán 31 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 8 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját illetve ugyan ennyi gólpasszt osztott ki társai között.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép: liverpoolfc.com

Ondik Gábor