Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa az Atleticóé, de marad Angliában – sajtóhír

Egybehangzó spanyol sajótértesülések szerint a Premier League címvédője a Chelsea és az Atlético Madrid megegyezett egymással  Diego Costa átigazolásáról.

Mint arról korábban beszámoltunk Diego Costa közleményben jelezte, hogy nem kíván visszatérni a Chelsea-hez, hanem szeretne visszamenni korábbi klubjához, az Atlético Madridhoz. A legfrissebb hírek szerint a két klub meg is egyezett egymással és  a madridi klub 45 millió eurót fizet a Chelsea-nek, majd további 20 milliót bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A spanyol támadó a hírek szerint két évre ír alá régi-új csapatához, viszont a madridiak januárig szóló átigazolási tilalma miatt kölcsönadják őt az Evertonnak januárig, tehát továbbra is a Premier Leauge-ben szerepelhet a 28 esztendős támadó.

Mint ismert Diego Costa nem a legjobb viszonyt ápolta Antonio Contéval aminek következtébena az olasz tréner az új idényben már nem számolt az előző idény  házi gólkirályával.

Diego Costa 2014 nyarán 32 millió fontért került Londonba ahol 120 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea együttesében és ezalatt 59 alkalommal volt eredményes.  Az előző szezonban a spanyol támadó összesen 22 találatig és nyolc gólpasszig jutott.

Kép: skysports.com

Ondik Gábor