Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Egy évet még maradok, aztán meglátjuk!”

Az Atlético Madrid szurkoló közül jó páran talán tisztában vannak azzal, hogy a csapatot a nyári átigazolásoktól eltiltó FIFA-döntés talán még kedvezett is a matracosoknak (…)

(Kép: as.com)

(…) Hogy miért mondjuk ezt? – Egyrészt azért, mert a csapat egyben maradt, másrészt pedig egyes kulcsemberek, mint mondjuk Antoine Griezmann azért maradtak a spanyol fővárosban, mert nem tartották volna ‘fair’ lépésnek, ha elhagyják az őket pótolni nem tudó “matracosokat”. A francia klasszis kapcsán egyébként sokan már most biztosra veszik, hogy jövőre a Manchester Unitedhez igazol. Közel sem biztos azonban, hogy Griezmann lesz az egyetlen nagy veszteség egy év múlva!

“Amit biztosra állíthatok az az, hogy még egy évig az Atlético Madrid játékosa leszek, ezt követően meglátjuk, mi történik! Soha nem tudhatod előre, hogy mit hoz a jövő! Egy biztos, most az Atlético játékosa vagyok, maximálisan a klubra koncentrálok, elégedett is vagyok, és nagyon remélem, hogy nagyszerű szezon vár ránk!!” – Nyilatkozta Jan Oblak a szlovén Ekipa tévécsatornának, akit a nyár nagy részében alaposan körbeudvarolt a még állítólag most is kapust kereső Paris Saint-Germain.

“Nem fogom elmondani, hogy mi történt a nyáron, melyik klub érdeklődött, esetleg  tárgyaltam-e más csapatokkal vagy sem! Ahogy már mondtam, egy dolog számít most, mégpedig az, hogy az Atlético Madrid játékosa vagyok!” – Fejezte be sokat sejtető gondolatmenetét a 24 esztendős szlovén klasszis.