Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oxlade-Chamberlain visszautasította a Chelsea ajánlatát – sajtóhír

Mint ismert az Arsene Wenger által irányított Arsenal játékosát Alex Oxlade-Chamberlaint az Antonio Conte vezette Chelsea szeretné szerződtetnim, azonban a Sky Sports beszámolója szerint nem várt falakba ütköztek a londoni kékek.

oxlade-chamberlain

A Sky Sports legfrissebb beszámolója szerint Oxlade Chamberlain visszautasította a Chelsea ajánlatát és inkább Liverpoolba szeretne igazolni. A hírek szerint a londoni kékek 35 millió fontot kínáltak az angol válogatott játékosáért, de hiába egyezett meg egymással a két együttes az ágyúsok játékosa nem szeretne a Stamford Bridgen futballozni.

Alex Oxlade-Chamberlain 2011 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe. A még mindig csak 24 esztendős szélső egyik szezonban sem tudott a londoni “ágyúsok” meghatározó tagjává válni komolyabb sérülései miatt. Tehetségéhez azonban nem fér kétség, s még mindig elég fiatal ahhoz, hogy megmutassa, mire is képes. Az Arsenal színeiben ezidáig 195 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 32 gólpasszt osztott ki társai között.

A 24 esztendős angol válogatott szerződése eredetileg 2018 nyaráig érvényes az Arsenal együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 22 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép: skysports.com

Ondik Gábor