Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnoki riválishoz igazol Oxlade-Chamberlain! – HIVATALOS

Tegnap már megjelent a hír, miszerint az Arsenal angol játékosa, Alex Oxlade-Chamberlain elutasította a Chelsea ajánlatát, és inkább egy másik klubban szeretné folytatni a pályafutását. Úgy tűnik, az egyesség megszületett, és Oxlade-Chamberlain hivatalosan is a Liverpool játékosa lett!

ox002

Forrás: Liverpool FC hivatalos honlap

Hivatalossá vált, hogy Alex Oxlade-Chamberlain elhagyta az Arsenalt és a Liverpool játékosa lett. A 24 éves játékos már alá is írta a szerződését, és át is esett a kötelező vizsgálatokon, melyek után visszatért az angol válogatott edzőtáborába. Oxlade-Chamberlain szezrődése jövőre járt volna le az Ágyúsoknál, de már nem kívánta meghosszabbítani azt. Az angol játékos egy 5 éves szerződést írt alá, és a legutóbbi információk szerint 38 millió eurót fizettek érte a liverpooliak.

“Először is nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a szerződésem a Liverpoollal, és szeretném megköszönni mindenkinek a klubnál és az angol szövetségnél is, hogy lehetővé tette ezt nekem. Jelenleg az angol válogatottal vagyok, és a selejtezőkre koncentrálok, de nagyon várom már, hogy magamra öltsem a Liverpool mezét.” – mondta a 24 éves játékos a Liverpool hivatalos honlapjának.

Oxlade-Chamberlain 2011-ben, 18 évesen érkezett az Arsenalhoz a Southampton csapatától 14 millió euróért. A Londonban eltöltött 6 év alatt minden sorozatot figyelembe véve összesen 198 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt pedig 20 gólt és 32 gólpasszt jegyzett.