Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: 100 milliós ajánlat érkezett Bale-ért!

A hírek szerint az utolsó pillanatban egy anyagilag nagyon erős ajánlat futott be a Real Madrid walesi szélsőjéért, Gareth Bale-ért. A spanyol média szerint annak ellenére, hogy már csak a mai nap van hátra az átigazolási-piacból, a Manchester United mégis megküldött egy 100 millió euróról szóló ajánlatot.

bale

Gareth Bale 2013-ban érkezett a Real Madridhoz, amelynek keretében a „Királyiak” több részletben utalva, összesen 101 millió eurót fizettek érte a Tottenham Hotspurnek. Korábban már többször lehetett hallani róla, hogy a villámgyors walesi támadó ugyan trófeát trófeára halmoz a spanyol szupercsapattal, ám a legjobban a Premier League-ben érezné magát.

Az elmúlt években rendre felreppent a hír, hogy Bale szolgálataira nagyon szívesen igényt tartana a Manchester United, ám az angolok a puhatolózásnál tovább sosem jutottak. Állítólag, bár ezt senki sem hallotta még a saját fülével, de Zinedine Zidane vezetőedző azt mondta egyszer, hogy ha valaki eleget fizet, akkor viheti Bale-t.

Nos, úgy tűnik, hogy a United hajlandó a megfelelő összeget kifizetni a 28 esztendős játékosért, így pedig valóban akár izgalmasan is alakulhatnak a nyári transzferablak utolsó órái.

Balogh József