Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Középpályást szerződtetett a Chelsea! – HIVATALOS

Az Antonio Conte által irányított bajnoki címvédő Chelsea hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Craig Shakespeare vezette Leicester City középpályását, nevezetesen Danny Drinkwater-t.

drinkwater-joins-chelsea.img

A Leicester Citytől érkező Danny Drinkwater öt esztendőre szóló kontraktust írt alá a Chelsea-vel – írja a klub honlapja. A 27 esztendős középpályás érkezését régóta pedzegette a sajtó, de az elmúlt napokban felröppentek olyan hírek is, miszerint a kínált összeggel nem elégedett a Leicester. Nos, azonban a felek mégis megegyezésre jutottak Drinkwater-t illetően. Az angol labdarúgó újra együtt játszhat N’Golo Kantéval, akivel a Leicesternél remek párost alkottak a középpálya közepén…

Danny Drinkwater is természetesen a Leicester City nagy menetelésének idején vált ismerté. A “rókákhoz” 2012 januárjában csatlakozott, amikor az együttes nem éppen az angol másodosztály élcsapataihoz tartozott. A klub színeiben összesen 218 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 15 alkalommal volt eredményes.

Németh Boldizsár