Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az ex-Vörös Ördög döntött a jövőjéről

Nem alakult jól a hollandoknak a franciák elleni világbajnoki selejtező. A gallok könnyedén ütötték ki 4:0-ra őket, és ezzel nehéz helyzetbe kerültek a csoportban.

RobinVanPersieMUFC-ISIPhotos.com_

A vereségen felül még az sem könnyítette meg a hollandok dolgát, hogy Robin van Persie térdsérülést szenvedett. Az ex-Manchester United sztárról ezután olyan pletykák jelentek meg, hogy ezzel vége is a karrierjének.

A felmerült találgatásokra a Twitterén reagált a 34 éves csatár. Tisztázni szeretné az ügyet a kialakult helyzettel kapcsolatban. Minden, a sérülésével kapcsolatos hír, ami világot látott a sztár beleegyezésével került napvilágra. Valóban térdsérüléssel bajlódik, azonban ez csak egy normál sérülés, amiből három hét alatt fel fog épülni, így nem kell neki egy évet kihagynia. Alig várja már, hogy újra pályára léphessen.

Két év után húzta magára van Persie a címeres mezt, azonban a bemutatkozása nem a terv szerint alakult. Azonban úgy tűnik, hogy lesz még alkalma bizonyítani, mivel a sérülése nem olyan komoly, mint azt korábban gondolták.

kép: reutersmedia

Nagy Gábor