Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United is benne van Perisic új szerződésében

José Mourinho nagyon komolyan gondolta, hogy szerződteti a nyáron az Internazionale sztárját, Ivan Perisicet. Júniusban még Horvátországba is ellátogatott egy válogatott meccsre, hogy közelebbről szemügyre vegye a kiszemeltjét.

FBL-SIN-ASIA-CHELSEA-INTERMILAN

Különösebben értékes és említésre méltó távozója nem volt a nyáron a Manchester Unitednek, kivételt csak a csapatkapitány Wayne Rooney (Everton) elszerződése jelentett. Szinte az egész transzferidőszakban arról szóltak a hírek, hogy Perisic lesz az egyik legújabb érkező az Old Traffordon. Végül jött Lindelöf, Lukaku és Matic. Perisic azonban maradt az Internél, hogy kitöltse az egészen 2020-ig érvényes szerződését.

Természetesen a milánói együttesnél ráébredtek, hogy a horvát balszélső igen kelendő lesz a továbbiakban is, és mivel ők most a jövő csapatát építik, nem szükséges őt eladniuk 30-40 millió euróért. Sőt, itt az ideje Perisic megláncolásához.

A Gazetta dello Sport szerint 2022-ig hosszabbítanak egymással a felek, amelynek keretében a 28 esztendős játékos 4,5 millió eurót fog kapni évente. Az olasz lap arról is tudósít, miszerint az Inter igyekszik bebiztosítani magát, és kikötötte Perisic számára, hogy megfelelő ajánlat esetén bárhová mehet, de az nem lehet a Manchester United.

Balogh József