Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton menedzsere csalódott Rooney-ban

Szeptember elején rúgott ki a hámból az Everton labdarúgója, Wayne Rooney, azonban lehet, hogy sokba fog kerülni neki az iszogatás.

wayne-rooney-everton-0

Az Everton menedzsere, Ronald Koeman elmondta, hogy nagyon csalódott a játékosának a viselkedése miatt, azonban a hétvégén nem fogja mellőzni őt, így pályára léphet a szombati, Tottenham elleni összecsapáson.

A válogatott szünetben öntött fel a garatra, és a házától nem messze kapcsolták le őt a rendőrök. Az ügyében a tárgyalást szeptember 18.-ra tűzték ki, ahol ittas vezetés lesz a vád ellene.

Az ügyben megszólalt az Everton első embere is, aki a Telegraphnak adott interjújában beszélt az esetről. Koeman elmondta, hogy nagyon csalódott, hogy a játékosa egy ilyen ügybe keveredett bele. Kedden Koeman, illetve az elnök, Bill Kenwright is beszélt a futballistával. Az edző döntésén fog múlni, hogy a Spurs ellene pályára léphet-e, azonban, ha ennek semmilyen mentális, vagy fizikai akadálya nem lesz, akkor nem gátolja meg Rooney-t abban, hogy futballozzon.

Rooney már éppen kezdett visszarázódni a régi kerékvágása, és a média, illetve a drukkerek is elfogadták a döntését, hogy visszatért egykori klubjához. Az ittas vezetés okán, azonban ismét a címlapokra került, ami biztosan nem lesz pozitív hatással a karrierjére.

kép: performgroup

Nagy Gábor