Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Celta győzelem az eddig nyeretlen Alaves ellen – videóval

A vasárnapi játéknap utolsó két mérkőzésén a Celta az Alavest fogadta, és győzte is le. Zubeldía csapata még egy meccset sem tudott megnyerni eddig. A Villarreal a Betist fogadta, és habár a meccs elején még a vendég csapat vezetett, a “Sárga tengeralattjáró” könnyen megfordította a mérőzést. 

w_900x700_10202840lrv20170910-37

Forrás: laliga.es

Celta Vigo – Alavés: 1-0 (1-0) 
Gólszerzők: Gomez (34.) ill. –
Sárga lapok: Jonny (44.), Aspas (53.), Jozabed (68.), Gomez (90+4.) ill. Vigaray (66.), Torres (80.), Alexis (86.), Ibai (89.)
Kiállítás: – ill. –

Egyértelműen a Celta Vigo dominálta a mérkőzést, az Alaves csak másodhegedűs szerepben tiszteleghetett. A fölény a 34. percben teljesedett ki, amikor is a hazaiak megszerezték a vezetést. Sisto beadása után Gomez fejelt a kapu felé, a labda pedig a kapus kezéből a hálóba pattant. A kapott gól után nagyon jól védekezett az Alaves, és nem is nagyon tudott a Celta a kapujukhoz kerülni, így az eredmény sem változott már a végéig.

Villarreal – Betis: 3-1 (1-1) 
Gólszerzők: Bacca (32.) Castillejo (61.), Unal (77.) ill. Leon (11.)
Sárga lapok: Costa (10.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Meglepetésre a Betis szerezte meg a vezetést a 11. percben. Joaquin beadásából Sergio Leon fejelt védhetetlenül a hálóba. Egy ideig még tudták is tartani magukat, de a “Sárga Tengeralattjáró” még az első félidőben egyenlített. A 32. percben Antonio kapus kijött a kapujából, majd elkezdett cselezgetni, de Baccát nem tudta átverni, aki elvette tőle a labdát, és belőtte az üres kapuba. A második félidőre átvette a Villarreal az irányítást, és 61. percben meg is szerezték a vezetést. Fornals passza után Castillejo a védőket átverve lőtt a hálóba. A 69. percben csereként beállló Unal a 77. percben góllal köszönt be, amivel beállították a végeredményt.