Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékossal hosszabbított a Real Madrid! – hivatalos

A Real Madrid tegnap délután jelentette be, hogy 2022-ig meghosszabbítják második számú csapatkapitányuk, Marcelo kontraktusát, ma pedig egy újabb játékos hosszabbítását jelentették be, a spanyol Isco személyében. 

7105891068a49795e69ed317c6c97136_crop_exact

Forrás: bleacherreport.com

A Real Madrid belekezdett a játékosaik szerződéseinek meghosszabbításába. Marcelo ma írta alá új kontraktusát, emellé pedig hivatalosan is bejelentették, hogy Isco is a királyi gárda játékosa marad. A spanyol középpályás új szerződése további 5 évre szól, azaz 2022-ig. A sajtó munkatársai holnap délután kérdezhetik a játékost a hosszabbítás okairól.

Az elmúlt szezonban többször megjelent a sajtóban, hogy Isco a több játéklehetőség reményében el szeretné hagyni a Real Madridot. Még a Barcelonával is hírbe hozták, de a játékos többször elmondta, hogy a királyi gárdánál képzeli el a jövőjét. Isco 2013-ben érkezett a spanyol fővárosba 30 millió euró ellenében a Malagától. Már akkor nagy tehetségnek tartották, ami a későbbiekben be is igazolódott. Ő is megnyert mindent, amit lehetett a Real Madriddal: 1 spanyol bajnoki trófeát, 3 BL-címet, 1 Király-kupát, 1 spanyol Szuperkupát és 3 UEFA Szuperkupát, illetve 2 Klubvilágbajnoki trófeát ünnepelhetett a csapattal. Isco eddig minden sorozatot figyelembe véve 197 meccsen lépett pályára a habfehér mezben, és ezalatt 34 gólt és 46 gólpasszt jegyzett.