Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Négy hiányzó lesz hétvégén

Aligha vár majd könnyű mérkőzés vasárnap este a Real Madridra a Real Sociedad otthonában. Az eddig dadogós produkciót bemutató „Királyiaknak” négy hiányzóval a talonban kell majd pályára lépniük az eddig hibátlanul teljesítő baszkok otthonában.

Cristiano Ronaldo

A Real Sociedad fej-fej mellett vezeti a bajnoki táblázatot az FC Barcelonával, sőt, a csíkos mezű csapat játékosai szerezték a legtöbb gólt (szám szerint 10-et) az eddigi három fordulóban. Tehát továbbra sem biztos, hogy az eltiltásokkal és sérülésekkel sújtott Real Madrid éppen az Anoetaban kezdi meg a felzárkózását a listavezetőkre.

Jó hír lehet a fővárosiak szurkolóinak, hogy a lábborotválás (a madridi sajtó szerint rovarcsípés) miatt sebfertőzéssel küzdő Marco Asensio már visszatérhet a pályára, ám Karim Benzema és a hétközi Bajnokok Ligája meccsen lesérülő Mateo Kovacic továbbra sem játszhat.

Bár a Real sikeresen megfellebbezte Marcelo kétmeccses eltiltását, a hétvégi bajnokit kénytelen lesz kihagyni még a brazil védő. Aki egyébként majd Cristiano Ronaldoval együtt térhet vissza a csapatba jövő héten, szerdán a Betis elleni LaLiga találkozón.

Balogh József