Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Manchesterig zavarhatják a sértődött Müllert

Thomas Müllert jelen állás szerint hosszú távú, egészen 2021 nyaráig érvényes szerződés köti a Bayern Münchenhez. Csakhogy a múlthoz képest manapság sokkal kevesebb játéklehetőséget kap a világbajnok támadó, ami alighanem elgondolkoztatja a jövőjét illetően.

 müllerancelotti001

Brit sajtóhírek szerint a Manchester Unitednél máris el kezdtek mozgolódni az illetékesek agytekervényei, hogy miként is lehetne Müllert az Old Traffordra csábítani. A Sun szerint Mourinho csapatából az utolsó hiányzó láncszem lehet a 28 esztendős világbajnok megszerzése a tökéletességhez vezető úton.

Már idén januárban is lehetett róla hallani, hogy a United ajánlatot küldött Müllerért, csakhogy azt a bajor sztárcsapat vezetői lendületből elutasították. És persze aligha valószínű, hogy Karl-Heinz Rummenigge és stábja mostanság meggondolná magát, ám Müllert illetően már más lehet a helyzet.

A hírek szerint ugyanis a Bayern 25-öse nehezményezi, hogy az eddigi három Bundesliga fordulóban a lehetséges 270 percből mindössze 155 percet töltött a pályán (nem számolva a ráadás perceket természetesen). Sőt, Müller az Anderlecht elleni Bajnokok Ligája nyitányon is csak csereként léphetett pályára, alig 13 percet kapva Carlo Ancelottitól. A Daily Mail szerint a csatár már annyira megsértődött, hogy eldöntötte, változásra van szüksége, és nem várja meg, míg új edző kerül a csapat élére.

Korábbi sajtóértesülések szerint idén nyáron az Arsenal és a Chelsea is érdeklődött Müller felől, ám szintén süket fülekre találtak.

Balogh József