Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Ostobaság amit Pogba sérüléséről írnak!”

José Mourinho szerint az elmúlt hét közepén az FC Basel elleni Bajnokok Ligája találkozón  combsérülést szenvedő Paul Pogba állapotáról nonszensz dolgokat írnak a sajtóban!

(Kép: skysports.com)

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, angliai hírek szerint Paul Pogba elképzelhető, hogy három hónapig sem játszhat az MU-ban. José Mourinho hamar helyére tette a dolgokat, mondván ostobaságokról beszélnek a sajtóban, hiszen még ők sem tudják pontosan megítélni a francia klasszis sérülését.

“Én magam sem tudom pontosan, hogy 12 hétről, vagy 12 napról beszéljünk! Éppen ezért, amit Paul állapotáról hallani, az egyszerűen ostobaság, hiszen még mi sem tudjuk pontosan megítélni!’ – Tért ki Mourinho csapata Everton elleni 4:0-ás győzelmét követően a francia klasszis állapotára.

“Egy sérült játékost alapvetően megvizsgálunk az adott találkozó után, majd egy héttel később tudunk biztosabbat mondani. Paul esetében is így történik mindez. A klubnál senki nem beszélt 12 hétről, de még 12 napról sem! Még várnunk kell néhány napot, éppen ezért nonszensz amit Paul állapotáról írnak!” – Összegzett a portugál menedzser.