Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Az 5. forduló csapata

Ismét eltelt egy hétvége és egy Premier League forduló, szám szerint az 5, ennek apropójából a whoscored honlapja ismét kihirdette az aktuális forduló álomcsapatát. Nézzük kik fértek be. 

5.álom

GK – Lukas FabianskiSwansea : Hol ő, hol a kapufa babrált ki a Spurssel. Amit lehetett kifogott, 8 védése volt. Neki köszönhetően pontot csent a Swansea a Wembleyből.

RB – Kyle WalkerManchester City: Uralta a jobb oldalt és kiosztott egy gólpasszt is.

CB – Nicolas Otamendi – Manchester City: Gól és parádés játék, igazi igazán megdolgoztatva nem nagyon volt.

CB – Shane DuffyBrighton: Nagyon nehéz volt átjátszani, a levegőben egyeduralkodó volt a 7 megnyert fejpárbajával.

LB – Ashley Young Manchester United: Övé volt az egész baloldal, a támadásból és a védekezésből is nagyszerűen kivette a részét.

RM – Mohamed SalahLiverpool: Fontos egyenlítő találat és végig jó játék, ő lett a mérkőzés embere is.

CM – Raheem Sterling – Manchester City: Kiharcolt és értékesített tizenegyes, valamint 7 sikeres csel fűződik a nevéhez.

CM – Andrew SuremanBournemouth: Fontos egyenlítő gól a kapitánytól. Végig jól játszott, jól irányította a csapatát. A mérkőzés embere.

LM – Christian AtsuNewcastle: Egy szép gól és végig jó és veszélyes játék, meg is lett az eredménye gólja mellett a 3 pont is csapatájé lett.

CF – Romelu Lukaku – Manchester United: Gól és gólpassz a volt csapat ellen, természetesen ő lett a találkozó legjobbja, nagyon jó formában van.

CF – Sergio Aguero – Manchester City: A Watford legázolás nagy részben az ő érdeme. Mesterhármas valamint egy gólpasszt, egyszerűen nem lehetett vele mit kezdeni. A forduló embere.