Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane abszolút elégedett cserecsatárával!

A Real Madird vezetőedzője Zinedine Zidane elégedetten nyilatkozott cserecsatáráról, a Real Sociedad elleni győzelemben elévülhetetlen érdemeket szerző Borja Mayoralról!

Real-Sociedad-v-Real-Madrid-La-Liga

(Kép: Real Madrid C.F. Twitter)

Borja Mayoral, amennyiben így folytatja, hamar elhallgattathatja azon kétkedő hangokat, akik visszasírják Madridba a nyáron Chelsea együttesének elpasszolt Alvaro Moratát!

A Real Madrid fiatal csatára a Real Sociedad ellen kezdőként kapott lehetőséget, és gólja mellett agilis játékával hívta fel magára a figyelmet. A 20 esztendős játékos teljesítményével abszolút elégedett volt Zinedine Zidane vezetőedző is! “Mayroal az első keret tagja, igaz ugyan, hogy egy fiatal játékos, de tisztában vagyok azzal, hogy komoly szerepet szánhatok neki! Sokat jelenthet számára, hogy gólt szerzett, nekem azonban többet jelent az a munka, amit a pályán elvégzett, és a csapattársak segítségére tudott lenni! A társai is számíthatnak rá!” – Méltatta a blancók francia trénere fiatal csatárát a lefújást követően.

Zidane mester nem titkoltan Mayoral beépítésére készül a madridiak keretében, a spanyol u21-es válogatott támadója pedig jó úton indult el abba az irányba, hogy Moratát feledtetni tudja!