Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Fizetnének is Cavaninak, hogy kedvezzen Neymarnak! – Sajtóhír

Továbbra sem csitul a francia fővárosban a Neymar és Edinson Cavani közt kirobbanó, ‘Ki lője a tizenegyeseket?’ kérdést övező vita!

1506291075_296423_1506291151_noticia_normal(as.com)

Mint ismert Edisnon Cavani Neymar elől “elvett” egy tizenegyesrúgást az Olympique Lyon elleni bajnokin. A PSG két sztárja között akkor robbant a bomba, azóta pedig például már arról is lehetett olvasni, hogy a brazil az uruguayi eladását kérte a klub vezetőségétől.

A legújabb hírek szerint ilyen drasztikus lépéshez nem folyamodnak majd a párizsi klubvezetők, azonban Nasser Al-Khelaifi elnök döntése így is eléggé meglepő. A spanyol El País beszámolói szerint ugyanis a presidente kész csak azért 1 millió eurónyi bónusz folyósítani Cavaninak, ha a csatár átengedi a továbbiakban a tizenegyesek rúgását Neymarnak. Érdekesség, hogy Cavani anyagilag nem feltétlenül járna rosszul, főleg ha gólkirály is lesz, hiszen azt is lehetett hallani, hogy a korábbi Napoli-játékos markát 1 millió euró üti akkor is, ha a góllövő lista élén végez.

Az El País arról is ír, hogy a franciák öltözőjében valóban nagyon feszült volt a légkör az elmúlt időszakban, éppen ezért Unay Emery vezetőedző, valamint Antero Henrique sportigazgató folyamatosan egyeztet a csapatkapitányokkal, Thiago Silvával és Thiago Mottával arról, hogy minél előbb orvosolják a kialakult helyzetet. Állítólag Neymar a csapat hétvégi bajnokija előtt nyilvánosan elnézést is kért mindenkitől a viselkedése miatt, hiszen ahogy azz az El Paísnál is megfogalmazták, a brazil is belátta, hogy a PSG csak egységesen szállhat harcba a Bajnokok Ligája megnyeréséért.

Ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy ki lövi a francia kirakatcsapat következő büntetőjét!