Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Bizarr sérülés miatt 2 hónapot is kihagyhat a kulcsember!

A Manchester City menedzser,  Pep Guardiola Benjamin Mendy után, még ha nem is egy egész szezon erejéig, de újabb fontos játékosát kénytelen nélkülözni!

dk2l-ctwaaajuxiAz Agüerót szállító taxi a baleset uttán (http://theworldgame.sbs.com.au)

A Sahtar Donyeck elleni hétközi Bajnokok Ligája sikert csütörtöki szabadnapján Sergio Agüero egy amszterdami koncerttel ünnepelte, az argentin csatár ugyanis jó barátságot ápol a holland fővárosban aznap este fellépő kolumbiai zenésszel, Maluma-val. A koncertről Agüero épp a reptérre tartott, amikor is a baleset történt.

A csatár nevelőklubja, az Idependiente erősítette meg a baleset tényét elsőként, mielőbbi felépülést kívánva a futballistának. Péntek délelőtt a Man. City is elismerte a 29 esztendős “szerencsétlenségének” tényét.

Mint kiderült – a legtöbb forrás, mint például az ESPN vagy a goal.com egyaránt erről ír –  Agüero akár 8 hetet is kihagyhat, miután bordatörést szenvedett. A manchesteri kékek rövid közleményében egyelőre nem olvasni arról, hogy mennyi időt is hagyhat ki a gólerős játékos. “Sergio Agüerot először is megvizsgálják a klub orvosai. Játékosunk Hollandiában tartózkodott, amikor csütörtök este autóbalesetet szenvedett. Még a szombati Chelsea elleni Premier League találkozó előtt (18:30) az orvosok mindenképp megvizsgálják Agüerot!” – Olvasható mindez a City néhány soros közleményében.

A manchesteriek menedzserének, Pep Guardiolának főhet a feje, hiszen a fentebb említett Meny mellett a csapat immáron elveszített első számú csatárát is!