Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Neymar és Cavani között minden rendben van!”

A Paris Saint-Germain brazil klasszisának, Neymarnak az édesapja elmondta, fia bizony közel sem ápol olyan rossz viszont a párizsiak másik sztárjával, Edinson Cavanival, mint azt a médiában írják. 

(Kép: marca.com)

Mindannyian ismerjük azt a történetet, mely szerint Neymar és Edinson Cavani egy korábbi Lyon elleni bajnokin összekülönbözött egymással egy tizenegyesrúgás kapcsán. Cavani ugye elvette Neymar elől a büntetőt, kihagyta azt, a brazil klasszis pedig állítólag nagyon megorrolt csapattársára, mégpedig olyannyira, hogy a médián cifrábbnálcifrább feltételezéseket írtak a két sztár kapcsolatáról.

Neymar édesapja most tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba. “Neymr és Cavani között vitathatatlan, hogy volt némi nézeteltérés, de az mát túlzó, amiket kettőjük megromlott viszonyáról olvasni. Minden rendben van köztük, teljesen normális a kapcsolatuk!” – Így a brazil klasszis édesapja a francia Telefoot című televíziós műsorban.

Neymar-papa fia párizsi szerződéséről is ejtett pár szót. “Engem is meglepett, hogy így döntött, hiszen ez egy kockázatos döntés, én azt akartam, hogy maradjon a kényelmesebb szituációban. Mivel ő kockáztatni akart, támogatnom kellett! A PSG már egy évvel korábban is megkeresett bennünket, de akkor még semmi konkrétum nem történt. Barcelonában próbálták marasztalni, de ő a PSG-hez akart szerződni, és megnyerni a Bajnokok Ligáját a csapattal. Ha csak az Aranylabda érdekelte volna, maradt volna Barcelonában!” – Fogalmazott a 25 esztendős szélső édesapja, akinek utolsó mondata már csak azért is érdekes kissé, hiszen a nagy többség szerint Neymar ki akart lépni Lionel Messi árnyékából, hogy esélye legyen Aranylabdát nyerni…