Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torghelle a Premier League valaha volt legrosszabb csatárai közt

Melyik magyar futballdrukker ne emlékezne Torghelle Sándor balül sikerült egy éves angliai kalandjára az akkor feljutó Crystal Palace gárdájánál? Nos, úgy tűnik a szigetországban sem felejtették el a mi Sanyinkat, a Daily Mailnél legalábbis semmiképpen…

01B738C10000044D-4929444-Sandor_Torghelle_scored_in_the_League_Cup_for_Crystal_Palace_but-a-9_1506935034928

(Fotó: Daily Mail)

A Daily Mail a mai napon folytatta a Premier League legrosszabb csatárainak felsorolását, a 70. helyre pedig odafért egy a mi szívünknek különösen kedves futballista is Torghelle személyében. A Mail annyit jegyez meg a jelenleg az MTK-t erősítő támadóról, hogy nem is volt sok esélye a csapatba kerülésre az egyedüli éket játszó Andy Johnson mellett, ugyanakkor az egyetlen gól amit egy Ligakupa meccsen szerzett így sem fest túl jól. (Azon a meccsen ráadásul később műesésért ki is állították…)

Torghelle egyébként olyan sztárok közt találta magát a 80. és a 61. hely között, mint a Blackburnben megbukó, de az idei évet már a Milanban megkezdő Nikola Kalinic vagy éppen a Chelsea-nél nem sok vizet zavaró, de később a Bundesligában bizonyító Franco di Santo.

Lasányi Csaba