Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Idegenben győzött Olaszország! – videóval

A legutóbbi körben eldőlt, hogy a Gian Piero Ventura vezette Olaszország csak pótselejtező által juthat ki a 2018-as oroszországi világbajnokságra. A G-csoport utolsó fordulójában az olasz labdarúgó-válogatott a Christian Panucci által irányított albán nemzeti csapat otthonába lépett pályára.

061714-World-Cup-Italy-Antonio-Candreva-PI-CH.vresize.1200.675.high.4(Candreva villanása kellett a három ponthoz…)

1. félidő: A találkozó első komolyabb ziccerére 21 percet kellett várni, ekkor a Lazio gólfelelőse, Ciro Immobile előtt adódott lehetőség, kísérletét azonban az albánok portása, Berisha védeni tudta. A 27. minutumban Albánia veszélyeztetett, de az eredmény nem változott, mivel Sadiku lövését Buffon hárította. A 45. percben ismét Immobile került helyzetbe az olaszok részéről, próbálkozása viszont a kapufán csattant. 

2. félidő: A fordulást követően az olaszok megtörték a gólcsendet, a 74. minutumban Antonio Candreva volt  eredményes, s szerezte meg a vezetést hazájának, a gólpasszt pedig Spinazzola javára jegyezhettük fel. Az olaszok tehát begyűjtötték a három pontot. Ventura legénysége tehát várhatja, ki ellen is kell majd kivívniuk a kijutást a 2018-as világbajnokságra… 

Albánia – Olaszország 0-1 (0-0)
Helyszín:
Loro-Borici Stadion, Shkoder; Vezette: Svein Moen.
Gólszerzők: – ill. Candreva(74.)
Sárga lapok: Lila(76.) ill. Chiellini(81.)
Kiállítás: – ill. – 

Albánia: Berisha – Hysaj, Veseli, Mavraj, Agolli – Basha(Lila 68.), Kace – Roshi(Ahmedi 90+1.), Memushaj(Latifi 76.), Grezda – Sadiku. Szövetségi kapitány: Christian Panucci.

Olaszország: Buffon – Darmian(Zappacosta 61.), Bonucci, Chiellini, Spinazzola – Candreva, Parolo, Gagliardini, Insigne(El Shaarawy – Immobile, Éder(Gabbiadini 89.). Szövetségi kapitány: Gian Piero Ventura.

További végeredmény a G-csoportból:

Macedónia – Lichtenstein 4-0 (2-0)
Gólszerzők:
Musliu(36.), Trajkovski(38.), Bardhi(66.), Ademi(68.) ill. –

Izrael – Spanyolország 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill.
Illarramendi(76.) – Részletes jegyzőkönyv IDE kattintva érhető el! 

https://www.youtube.com/watch?v=j1dUoOy2e4c