Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal támadóját vinné a Juventus?

A Calciomercato információi szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szemet vetett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal rutinos francia támadójára, nevezetesen Olivier Giroud-ra. 

letöltés

Olivier Giroud játékjoga iránt állítólag a nyári transzfer időszak folyamán komoly érdeklődést mutatott a Ronald Koeman vezette Everton. A francia támadó azonban végül a maradás mellett döntött, s amellett, hogy nem a könnyebbik utat választja, hanem inkább megharcoló a helyéért az Arsenalnál. Lacazette érkezése miatt viszont teljesen a háttérbe szorult, s rendre csereként kap csak lehetőséget Wengertől. 

Olivier Giroud 2012 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe. A francia támadó a kezdetektől fogva a londoni “ágyúsok” első számú csatárának számított, egészen a mostani szezonig. Giroud sok kritikát kapott az elmúlt években, azonban jó néhány villanása pontot vagy éppen pontokat értek. Az Arsenal színeiben ezidáig összesen 238 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 100 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi szerződése egyébként 2019-ig köti a londoni klubhoz. 

Németh Boldizsár