Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tippmix-gyilkos: a vb-selejtezők legnagyobb meglepetései!

A FociClub.hu új rovata a Tippmix-gyilkos második részét olvashatjátok, avagy hétről-hétre összegezzük a legnagyobb meglepetéseket, olyan csapatok, most éppen válogatottak botlásait, melyek rengeteg szelvényt vittek el idehaza és világszerte egyaránt. Rátetted a szelvényedre, mert biztos szorzónak tűnt, még ha kicsi is volt az odds? Mutatjuk a vb-selejtezők legnagyobb fogadási hibáit, avagy ha a következő válogatottakra tettél, akkor a megérzésed átvert…

tippmix

A mögöttünk hagyott hat nap a válogatottak megmérettetéséről szólt világszerte, avagy a már korábban kijutó nyolc országot újabb tizenöt követte a 2018-as oroszországi világbajnokságra. Mérkőzések sorát láthattuk nap mint nap, az oddsokat böngészve pedig volt miből válogatni. Ahogyan az mindig is lenni szokott, a meglepetések ezúttal sem maradtak el, összegzésül lássuk, hogy mely meccsek voltak azok, melyek a tippmix-gyilkos kategóriába beleillenek.

Európa

Olaszország – Macedónia 1:1
Horvátország – Finnország 1:1
Luxemburg – Bulgária 1:1

Olaszország titkon még bízhatott a spanyolok botlásában, így Horvátországgal karöltve egyaránt az egyeneságú kijutás reményében léphettek pályára Macedónia és Finnország ellen, ráadásul hazai környezetben. Mindkét válogatott betlizett, ezzel sok szurkolót felbosszantva, akiknek szelvényén rajta volt a győzelmük. Hasonlóan nagyot szólt Luxemburg pontszerzése, bár talán Bulgáriára olyan sokan nem pakoltak tétet.

Dél-Amerika

Bolívia – Brazília 0:0
Venezuela – Uruguay 0:0
Kolumbia – Paraguay 1:2
Argentína – Peru 0:0

Jól szerepeltek az esélytelen csapatok, avagy Bolívia, Peru és Venezuela is komoly meglepetés okozott egy-egy gól nélküli döntetlennel, miközben Paraguay nyerni tudott Kolumbiában.

CONCACAF-zóna

Honduras – Mexikó 3:2
Trinidad és Tobago – USA 2:1

Ugye-ugye, amikor egy válogatott neve jól cseng, de már tét nélküli a meccse! Hát Mexikóra ezért volt hiba tenni, de hogy USA lemaradjon a vb-ről, és kikapjon Trinidad és Tobago vendégeként. Na ezzel nem sokan számoltak…