Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idegenben szenved a TOP6 ellen az MU

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a Manchester United gólnélküli döntetlen játszott az Anfielden az ősi rivális Liverpool együttesével. A találkozót követően a Squawka internetes portál érdekes statisztiták közölt a Manchester United idegenbeli mérkőzéseiről.

DMIaIrFXcAE81iH

A Premier League 8. fordulójának szombati rangadóján a United idegenben játszott döntetlent a Liverpool együttesével. Ennek kapcsán a Squawka Football angol internetes portál érdekes statisztikát közölt a United idegenbeli mérlegéről a TOP6-os riválisai ellen. A portál bemutatta, hogy José Mourinho együttese mennyire is halovány statisztikai mutatóval rendelkezik a közvetlen riválisai ellen (Chelsea, Manchester City, Tottenham, Arsenal, Liverpool), legutóbbi hat találkozóján a TOP6 együttesei ellen.

Az előző szezonban TOP6-ban végzett csapatok ellen a vörös ördögök csupán egy találatot tudtak szerezni, ami egy bajnoki címre hajtó csapattól nem a legjobb teljesítmény, igaz ezek közül az idei szezonban mindössze egy rangadót játszott a Manchester United, de azt nem tudták behúzni Mourinho fiai. Az eredmények között találhatunk három gólnélküli döntetlent is kettőt a Liverpool ellen, egyet pedig  városi rivális Manchester City ellen. Továbbá az eredmények között három vereséget találhatunk, a Chelsea ellen egy csúfos 4-0-ás vereség, a Tottenham ellen egy 2-1-es vereség valamint az Arsenal elleni 2-0-ás vereség ékesíti a United idegenbeli mérlegét.

Forrás: squawka.com

Ondik Gábor