Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dele Alli megkérné az árát

Újabb szerződés körüli probléma kezdi felütni a fejét a Tottenhamnél, ugyanis Dele Alli, a csapat egyik legnagyobb sztárja is benyújtotta az igényeit. 

Dele+Alli+Stoke+City+v+Tottenham+Hotspur+Premier+hCtFAx7r0mql

Az angol válogatott támadó a hírek szerint nem kevesebb mint 160,000 fontos heti fizetést szeretne a londoni csapattól. A bökkenő már ott van, hogy a csapat két legpiacképesebb játékosa Harry Kane és Hugo Lloris is “mindösszesen” 100,000 fontos heti fizetésben részesül.

Ezzel az összeggel magasan ő lenne a legjobban fizetett futballista a “Sarkantyúsoknál” ráadásul a klub történetében is ő lenne a rekorder.

Allinak még 4 év van hátra a szerződéséből, jelenleg pedig heti 50,000 font a bére, így egy könnyű fejszámolással kiszámolható, hogy több mint a háromszorosát szeretné a fiatal angol.

Nem ez lenne az első “elégedetlenség” a Spursnél, ugyanis nem régiben Danny Rose a csapat hátvédje is szívfájdalmát fejezte ki, miszerint a Tottenham játékosai a PL top klubjaihoz képest (is) igen alulfizetettek. A már fentebb említett Kane szerződéshosszabbítása is levegőben lógott egy ideig épp emiatt a pénz probléma miatt, ám ott a felek viszonylag könnyen és hamar megtudtak egyezni.

Nagy kérdés, hogy Allival mennyire lesz ez egyszerű, ugyanis kérői a játékosnak lennének szép számmal.